Politika zasebnosti

1. Uvod

Pri Pravljičar s.p. smo zavezani k spoštovanju in varovanju vaše zasebnosti. Ta dokument, ki združuje našo politiko zasebnosti in splošne pogoje poslovanja, je namenjen temeljitemu opisu naših praks zbiranja, uporabe in varovanja osebnih podatkov, ki jih delite z nami. Poleg tega določa pravice, ki jih imate v zvezi z osebnimi podatki, in način, kako jih lahko uveljavljate.

2. Opis storitve

Podjetje Pravljičar s.p. nudi napredno spletno storitev, ki uporabnikom omogoča, da na osnovi osebnih podatkov kreirajo prilagojene otroške zgodbe. Te storitve so zasnovane tako, da uporabnikom zagotovijo maksimalno zadovoljstvo in unikatno uporabniško izkušnjo.

3. Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Zbrane osebne podatke, kot so ime, starost, spol in interesi otroka, uporabljamo izključno za namen ustvarjanja personaliziranih zgodb. Te podatke zbiramo samo ob vašem izrecnem soglasju. Vaše podatke obravnavamo z najvišjo stopnjo zaupnosti in jih nikoli ne delimo s tretjimi osebami, razen v primerih, ko je to nujno potrebno za izvedbo storitve ali je zahtevano z zakonodajnimi predpisi.

4. Varovanje osebnih podatkov

Naša zaveza k varovanju osebnih podatkov se odraža v uporabi najsodobnejših tehnoloških in organizacijskih zaščitnih ukrepov, ki zagotavljajo varnost vaših podatkov pred nepooblaščenim dostopom ali zlorabo.

5. Pravice uporabnikov

Kot uporabniki naših storitev imate obsežne pravice, vključno z možnostjo dostopa do vaših osebnih podatkov, njihovega popravka ali izbrisa. Vse zahteve za uveljavljanje teh pravic lahko naslovite na naš elektronski naslov info@genielabs.si, kjer vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.

6. Intelektualna lastnina

Vse intelektualne vsebine, ki so ustvarjene na naši spletni strani, vključno z AI-generiranimi zgodbami, ostajajo last podjetja Pravljičar s.p., razen v primerih, ko je to izrecno drugače navedeno. Uporaba teh vsebin brez našega predhodnega pisnega soglasja ni dovoljena in je predmet pravnih sankcij.

7. Omejitve in odgovornosti

Pravljičar s.p. se zavezuje k zagotavljanju visokokakovostnih storitev, vendar ne prevzema odgovornosti za škodo, ki bi lahko nastala kot posledica uporabe ali nezmožnosti uporabe naših storitev. Ne prevzemamo odgovornosti za subjektivno dojemanje kakovosti ali vsebine ustvarjenih zgodb in slik.

8. Spremembe pravnega obvestila

Podjetje Pravljičar s.p. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni to pravno obvestilo. Vse spremembe bodo objavljene na naši spletni strani in vam bodo tako vedno na voljo za pregled.

9. Veljavno pravo in reševanje sporov

Pogoji, opisani v tem dokumentu, se urejajo in razlagajo v skladu z zakonodajo Republike Slovenije. Vse spore, ki izhajajo iz teh pogojev, bo reševalo pristojno sodišče po sedežu Pravljičar s.p., razen če zakon določa drugače.

10. Kontaktni podatki

Za vse dodatne informacije, vprašanja ali pojasnila v zvezi z našo politiko zasebnosti ali pogoji poslovanja nas lahko kontaktirate na info@genielabs.si.