O nas

Smo skupina strastnih razvijalcev, ki verjamemo v moč tehnologije, da zbliža ljudi in obogati naša življenja. Naša vizija je uporabiti napredne tehnološke rešitve za spodbujanje branja med najmlajšimi. S pomočjo umetne inteligence razvijamo inovativne aplikacije, ki ustvarjajo personalizirane otroške zgodbe, prilagojene interesom in karakteristikam vsakega posameznega otroka.

Smo predani ustvarjanju edinstvenih bralnih izkušenj, ki ne samo da navdušujejo in zabavajo, ampak tudi izobražujejo in spodbujajo kreativno razmišljanje. Naše storitve so zasnovane z mislijo na to, kako digitalne tehnologije lahko približamo uporabnikom na prijazen in intuitiven način, hkrati pa ohranjamo visoke standarde zasebnosti in varnosti uporabnikov.

V Pravljičar-ju. si prizadevamo za svet, kjer tehnologija ni samo orodje, ampak most, ki povezuje generacije in kulture. Verjamemo, da je vsak otrok zasluži svet poln pravljic, ki spodbujajo domišljijo in željo po znanju. Z našo tehnologijo in vašo podporo lahko skupaj ustvarjamo boljši in bolj pismen svet.